Utrecht van bovenaf gezien - Utrechtse bedrijven gebruiken coachvandezaak

Minder verloop, lager verzuim, hogere tevredenheid in Utrecht

CoachvandeZaak ondersteunt leidinggevenden en hun teams in Utrecht met oplossingsgerichte coaching precies op het moment dat de organisatie of medewerker dat nodig heeft.

Minder verloop, hogere tevredenheid en lager verzuim in Utrecht

CoachvandeZaak ondersteunt leidinggevenden en hun teams in Utrecht met oplossingsgerichte coaching precies op het moment dat de organisatie of medewerker dat nodig heeft.

auto van de zaak als cadeau met strik erom

Best gek eigenlijk..

Bedrijven ondersteunen medewerkers op vele fronten: een auto, laptop, telefoon, werkplek of zelfs een fiets van de zaak zijn normaal geworden.

Logisch, maar hoe zorg je ervoor dat leidinggevenden en hun medewerkers in Utrecht goed in hun vel (blijven) zitten en met plezier naar hun werk gaan?

Dat ze om kunnen gaan met veranderingen en dat problemen en issues worden opgelost voordat ze escaleren?

CoachvandeZaak helpt organisaties en bedrijven in Utrecht met snelle, oplossingsgerichte coaching op de werkvloer.

Ik wil NU in Utrecht een ruzie op het werk oplossen!

En dat is precies de kracht van CoachvandeZaak. Want iedereen loopt in zijn of haar werkzaamheden wel eens tegen een probleem aan waarbij je heel snel hulp of advies nodig hebt.

CoachvandeZaak voorziet hier in een belangrijke behoefte: personal coaching bij issues of conflicten op de werkvloer in Utrecht op het moment dat jij dat wilt.

Gelijk het probleem oplossen. Niet over ’n maand maar vandaag, bij urgentie zelfs ’s-avonds! Zodat de organisatie er geen hinder van ondervindt. 

De hulpvraag stellen is geen zwakte, maar juist een kracht!

CoachvandeZaak

"Conflicten op de werkvloer, hoe los ik die op?"

Manager met handen in het haar

Utrechtse leidinggevenden kunnen voor zichzelf of hun teamleden contact met ons opnemen voor alle zaken en problemen die functie- en werk gerelateerd zijn.

Zaken waar ze zelf niet uit komen of waarin ze vastlopen. Bij issues op het gebied van samenwerken, aansturen en leidinggeven.

Met coaching, interventies, mediation, training en teamsessies bieden we alle mogelijkheden om samen tot de juiste oplossing te komen. Direct, praktisch en efficiënt.

Benieuwd naar hoe het werkt?

Voorbeelden uit de praktijk

  • Ik heb een conflict met een medewerker uit mijn team. Het dreigt te escaleren, hoe pak ik dat nou snel aan?
  • Mijn afdeling in Utrecht is erg onrustig, er zijn veel ruzies. Hoe krijg ik iedereen weer gemotiveerd?
  • Leiding geven op afstand van het kantoor in Utrecht is best lastig, hoe kan ik dit op korte termijn verbeteren?.
  • Ik moet morgen reageren op een heftig gesprek of vervelende mail. Hoe voorkom ik escalatie?

Kijk hoe het werkt in de praktijk.

De gevel van de bekende Winkel van Sinkel in Utrecht

Kan de HR manager in Utrecht dat niet oplossen?

Lang niet iedereen maakt een probleem of issue intern bespreekbaar en leidinggevenden hebben vaak het gevoel dat ze het zelf moeten oplossen.

Maar soms lopen ze daarbij vast, waardoor problemen zelfs veel groter kunnen worden.. Een CoachvandeZaak is in direct te benaderen en kan met een ‘frisse, externe blik’ adviseren bij het vinden van een snelle, werkbare oplossing.

Aanbevelingen

“In an era where everyone can call themself ‘coach’ it is great to meet some really skilled people like Toon. He knows that timing is key, he knows when to listen and he knows when to speak his mind freely, but in a diplomatic way”

Niels Boon

Biomechanical Researcher at Shimano/bikefitting.com

“Vanaf het begin had ik een goede klik met Jan. Zijn rustige en soms “stekende” observaties hebben mij enorm geholpen. Niet alleen bij mijn werk maar ook privé, Jan weet altijd weer de juiste snaar te raken.”

Jan Lammers

Team Manager ASR Real Estate

“Het coachtraject met Toon heeft mij geholpen om richting te bepalen in mijn keuzes en de stap “van weten naar doen” stond centraal! Ik ben gegroeid! Toon bedankt voor de fijne gesprekken!”

Gretha Montsma Schram

Adviseur Leren en Ontwikkelen bij MCL, coach, TMA professional

Recente blogs