Het team van CoachvandeZaak staat geleund tegen een reling

De coaches van CoachvandeZaak, vlnr: Pim, Edith, Jan, Gisela en Toon

Expertise en oprechte aandacht!

Dit vormt de basis van CoachvandeZaak: persoonlijke aandacht en ondersteuning voor medewerkers die ons direct of via management/HRM kunnen benaderen voor een vraagstuk, probleem of gewenste ontwikkeling.

‘Wanneer kunnen jullie?’

In onze dagelijkse praktijk stellen klanten ons regelmatig de vraag of we op korte termijn ondersteuning kunnen geven. Dat kan, want dankzij het abonnement kunnen we nog dezelfde dag contact opnemen om de coaching te starten.

Brede praktijkervaring

De coaches van CoachvandeZaak hebben een brede kennis en ervaring op het gebied van personal coaching, team coaching, loopbaancoaching, training, intervisie en mediation zowel binnen het bedrijfsleven als de overheid.

Frisse externe blik

Wij kunnen vraagstukken met een frisse blik en vanuit een extern perspectief bekijken. Tevens hebben wij een uitgebreid netwerk van coaches die aan CoachvandeZaak gelieerd zijn.

De Coaches van de Zaak

Toon van Mierlo

Toon van Mierlo, een van de oprichters van CoachvandeZaak

Geeft inzicht en handvatten dat Plezier en Prestatie kop én munt zijn van goed leiderschap over jezelf en naar anderen toe.
‘Van Weten naar Doen’ is zijn slogan en dat geeft precies aan wat hij doet: mensen helpen de brug te slaan tussen dat Weten en dat Doen, wat zichtbaar wordt in nieuw gedrag.
Heeft specifieke expertise op het gebied van sales, leiderschap en communicatie die hij met coaching , intervisie en training vorm geeft.

Zijn leidraad: “Je kunt veel weten, echter dat weten krijgt pas betekenis als je het omzet in succesvol ander gedrag

Jan Marijne

Jan Marijne, een van de oprichters van CoachvandeZaak

Startte in 1996 Projactive, bureau voor werving & selectie en interim management, dat uitgroeide uit tot een toonaangevend bureau met 30 medewerkers.
Heeft in 25 jaar enkele duizenden kandidaten geïnterviewd en geadviseerd en is zich vanaf 2018 volledig gaan richten op carrière- en personal coaching.
Schakelt snel, is direct en schuwt de (milde) provocatie en confrontatie niet. Heeft, naast een brede personal coaching-ervaring, specifieke expertise op het gebied van talent development, loopbaancoaching, leidinggeven en burnout (preventie)

Zijn adagium: “Als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen

Pim van Veenendaal

Coach Pim van Veenendaal

Pim werkt al decennia als (interim) operationeel lijnmanager in diverse rollen
Hij wordt gezien als open, eerlijk en weet makkelijk verbanden te leggen. Zijn manier van coachen ligt dicht bij zijn leiderschapsstijl: empathisch, beheerst, evenwichtig, resultaatgericht, met gevoel voor perspectief en humor. Maar ook confronterend als de omstandigheden daarom vragen.
Zijn aanpak is doordacht en hands-on, gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en gelijkwaardigheid. Het uitgangspunt is jezelf en anderen leren begrijpen.

Zijn motto: “Je boekt andere resultaten door dingen anders te doen”.

Gisela Smeets

foto van coach Gisela Smeets

Gecertificeerd Stress- en Burnout Coach voor begeleiding van medewerkers die zijn uitgevallen of dit willen voorkomen.
Brengt mensen weer in balans door inzicht te geven in knelpunten en hoe je die kunt oplossen om hen daarmee op weg te helpen naar een evenwichtig(er) leven.
Heeft brede expertise op het gebied van Stress- en Burnout (-preventie), Vitaal rouwen, Positief denken & Zelfvertrouwen, Ademhaling & Vitaliteit en Mindfulness & Stressreductie. Eventueel te combineren met Tai Chi/Chi Kung, Meditatie en Yoga.

Haar motto: “Ben als bamboe in de wind. Stevig geworteld, maar flexibel genoeg om mee te bewegen.”

Edith Rameckers

foto van coach Edith Rameckers

Edith heeft 20 jaar in de communicatie gewerkt en daarna de overstap gemaakt naar één-op-één coaching. Haar ruime ervaring in combinatie met haar coachingvaardigheden stelt ze in dienst van jouw persoonlijke groei. Ze is een actieve luisteraar die doelgerichte, prikkelende vragen stelt binnen een oordeelloze en veilige omgeving. Of je nu werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen, streeft naar een verbeterde werk-privébalans of behoefte hebt aan ondersteuning bij het verbeteren van je presentatieskills. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak, Edith staat klaar om je te begeleiden in het verwezenlijken van jouw doelen.

Haar motto: “Ontdek. Groei. Straal.”.

Interesse in samenwerking?

Sinds de succesvolle introductie van CoachvandeZaak hebben meerdere bedrijven en organisaties een “strippenkaart” op onze dienstverlening afgenomen.

Om deze te blijven verbreden en verdiepen komen wij graag in contact met ervaren, zelfstandige coaches die zich als Participerend Coach/lid Kernteam of als Gelieerde Coach bij ons aan willen sluiten.

Naast een brede personal coaching ervaring breng je bij voorkeur ook een additionele expertise mee, zoals bijv. (cultuur)verandering, vitaliteit, lifestyle e.d.

Iets voor jou? Bel of mail dan Jan of Toon. We bespreken dan graag alle mogelijkheden met je!

Gelieerde coaches

CoachvandeZaak beschikt tevens over een uitgebreid netwerk aan ervaren coaches met verschillende expertises en specialisaties.
Ook zij kunnen voor specifieke vraagstukken worden ingezet zodat ‘samen vooruit’ voor ieder vraagstuk wordt gewaarborgd!

Reinwout Schram

Reinwout Schram, een van de gelieerde coaches van CoachvandeZaak

Heeft sinds 1996 heeft zijn eigen adviesbureau en houdt zich intensief bezig met het coachen van leidinggevenden op alle niveaus. Heeft, naast een brede coaching- en training ervaring, specifieke expertise op het gebied van management & leiderschap, wendbare strategie en – organisatie inrichting en projectmanagement.

Zijn motto: “Iedereen heeft altijd al een deel van de oplossing bij zich”.

Irene Zijp

Irene Zijp, coach bij CoachvandeZaak

Gelooft in samenwerken, elkaar ondersteunen en krijgt energie van mensen die bereid zijn om grip te krijgen op hun werk en leven en hun droom willen realiseren. Heeft, naast een brede coaching en mentorervaring, specifieke expertise op het gebied van strategie, interventies en mediation.

Haar motto: “Achteruit kijken is prima, zolang je maar naar voren blijft denken”.

Olger Leenders

Foto van Olger Leenders, coach

Brede kennis en ervaring als Fysiotherapeut & Manueeltherapeut, Adviseur Arbeid & Gezondheid en Personal Coach (NLP). Kan, naast coaching, oplossingen aandragen voor zowel fysieke aspecten als werkgerelateerde zaken om verzuim (preventief) te voorkomen en re-integratie processen te begeleiden.

Zijn motto: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”.

Interesse in samenwerking?

Sinds de succesvolle introductie van CoachvandeZaak hebben meerdere bedrijven en organisaties een “strippenkaart” op onze dienstverlening afgenomen.

Om deze te blijven verbreden en verdiepen komen wij graag in contact met ervaren, zelfstandige coaches die zich als Participerend Coach/lid Kernteam of als Gelieerde Coach bij ons aan willen sluiten.

Naast een brede personal coaching ervaring breng je bij voorkeur ook een additionele expertise mee, zoals bijv. (cultuur)verandering, vitaliteit, lifestyle e.d.

Iets voor jou? Bel of mail dan Jan of Toon. We bespreken dan graag alle mogelijkheden met je!

Aanbevelingen

“In an era where everyone can call themself ‘coach’ it is great to meet some really skilled people like Toon. He knows that timing is key, he knows when to listen and he knows when to speak his mind freely, but in a diplomatic way”

Niels Boon

Biomechanical Researcher at Shimano/bikefitting.com

“Vanaf het begin had ik een goede klik met Jan. Zijn rustige en soms “stekende” observaties hebben mij enorm geholpen. Niet alleen bij mijn werk maar ook privé, Jan weet altijd weer de juiste snaar te raken.”

Jan Lammers

Team Manager ASR Real Estate

“Het coachtraject met Toon heeft mij geholpen om richting te bepalen in mijn keuzes en de stap “van weten naar doen” stond centraal! Ik ben gegroeid! Toon bedankt voor de fijne gesprekken!”

Gretha Montsma Schram

Adviseur Leren en Ontwikkelen bij MCL, coach, TMA professional

De Coaches van de Zaak werken onder andere voor: