Medewerkers staan in hun kracht - armen ondersteunen elkaar

Minder verloop, lager verzuim, hogere tevredenheid?

Wij bieden persoonlijke, oplossingsgerichte coaching op het moment dat de organisatie of medewerker dat nodig heeft.

Kennismakingsaanbod: gratis coachtraject

Wat onze cliënten zeggen

“..De feedback van onze werknemers is dat ze het zeer prettig vinden om heel snel met een ervaren coach een probleem te kunnen bespreken en daarbij handvaten en tools te krijgen die zij direct in de praktijk kunnen gebruiken!”

Marleen Steenks

Site Manager Syngenta Seeds

“Tijdens de waardevolle coaching gesprekken  heeft Toon mij geholpen om binnen soms complexe zoektochten keuzes te maken en vooral ………… hoe ik “met een glimlach” verder kan. Dank daarvoor!”

Wim Hansma

Manager bij Medisch Centrum Leeuwarden

“Jan heeft mij erg geholpen bij het groeiproces dat ik met mijn bedrijf en ook persoonlijk doormaak. Hij doet dat op een prettige maar directe manier en zorgt ervoor dat stappen ook werkelijk gezet worden. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen voor persoonlijke én zakelijke coaching!

Pieter Baeten

General Manager & Owner Activados International

“Jan heeft me intensief begeleidt in mijn oriëntatie naar een nieuwe werkomgeving. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar dankzij zijn traject “van Reflectie naar Regie” heb ik recent een optimale ‘ match’ gevonden. Ik beveel Jan van harte aan!”

Peter Lenten

Director Marketing & Sales Canon/NDiX

Kennismakingsaanbod: gratis coachtraject

De basis voor samenwerking en coaching is vertrouwen.

Dat vertrouwen krijg je als je mensen en organisaties daadwerkelijk vooruit helpt. Dat bewijzen wij al vele jaren bij onze bestaande klanten.

Om kennis te maken met onze toegevoegde waarde bieden wij een gratis Coachtraject aan. Dit bestaat uit een intakegesprek met de werkgever en 2 coachsessies met een werknemer.