Kennismakingsaanbod

Vele onderzoeken geven aan dat verloop- en verzuimcijfers significant dalen en de werknemerstevredenheid stijgt, wanneer een bedrijf investeert in tijd, extra aandacht en persoonlijke ondersteuning van medewerkers.

Met CoachvandeZaak krijgen werknemers de ondersteuning, begeleiding en coaching op het moment dat zij dat willen en nodig hebben!

De basis voor coaching is vertrouwen. Dat vertrouwen krijg je als je mensen en organisaties daadwerkelijk vooruit helpt, dat bewijzen wij al vele jaren. Om kennis te maken met onze toegevoegde waarde bieden wij gratis (de start van) een Coach-traject voor 1 medewerker aan. Dit bestaat uit een intakegesprek met de werkgever en (obv de coachvraag) een uitgebreid gesprek van 2 uur met de werknemer incl. advies.

Wanneer u en de medewerker tevreden zijn over deze sessies dan maken wij aansluitend graag een voorstel op maat voor een ‘strippenkaart’. Wilt u ook uw medewerkers extra ondersteunen? Neem dan contact met ons op, dan maken we op korte termijn een afspraak!