Kennismakingsaanbod

Vele onderzoeken geven aan dat verloop- en verzuimcijfers significant dalen en de werknemerstevredenheid stijgt, wanneer een bedrijf investeert in tijd, oprechte aandacht en ondersteuning van medewerkers.

Wij bieden daarvoor een nieuwe, onderscheidende arbeidsvoorwaarde: met een abonnement op CoachvandeZaak krijgen werknemers de persoonlijke ondersteuning, begeleiding en coaching op het moment dat zij dit willen en nodig hebben!

No Cure - No Pay

De basis voor coaching is vertrouwen. Dat vertrouwen krijg je als je mensen en organisaties daadwerkelijk vooruit helpt, dat bewijzen wij al vele jaren.

Om kennis te maken met onze toegevoegde waarde bieden wij een Coach-traject op no cure-no pay basis aan. Dit bestaat uit een intakegesprek met de werkgever en de eerste 2 coachsessies met een werknemer.

Wanneer u en de medewerker tevreden zijn over deze sessies dan maken wij een voorstel op maat voor een abonnement. Mocht dat niet het geval zijn dan stopt onze samenwerking en brengen wij niets in rekening.

Wilt u uw medewerkers een onderscheidende arbeidsvoorwaarde bieden? Neem dan contact met ons op, dan maken we op korte termijn een afspraak!