5e Coach kernteam CoachvandeZaak

Je bekijkt nu 5e Coach kernteam CoachvandeZaak

Steeds meer bedrijven en organisaties ervaren de praktische voordelen van de ‘strippenkaart’ van CoachvandeZaak.

Om daarmee medewerkers de persoonlijke ondersteuning, extra aandacht en coaching te geven waarvoor binnen een bedrijf vaak de tijd, kennis of ervaring ontbreekt.

Recent hebben wij Edith Rameckers mogen verwelkomen als 5e Coach van het Kernteam van CoachvandeZaak om mede invulling te geven aan de inhoud en groei van onze dienstverlening.

Edith Rameckers

foto van coach Edith Rameckers

Edith heeft 20 jaar in de communicatie gewerkt en daarna de overstap gemaakt naar één-op-één coaching. Haar ruime ervaring in combinatie met haar coachingvaardigheden stelt ze in dienst van jouw persoonlijke groei.

Ze is een actieve luisteraar die doelgerichte, prikkelende vragen stelt binnen een oordeel loze en veilige omgeving. Of je nu werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen, streeft naar een verbeterde werk-privébalans of behoefte hebt aan ondersteuning bij het verbeteren van je presentatie skills. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Haar Motto: Ontdek. Groei. Straal.

Meer Werknemers-tevredenheid en minder Verloop en Verzuim?

Met de ‘strippenkaart’ van CoachvandeZaak geeft een bedrijf medewerkers de ondersteuning en coaching die zij nodig hebben waardoor (de kosten van) verzuim en verloop afnemen, leercurves worden versneld en de medewerkerstevredenheid toeneemt.

Kijk voor meer informatie eens op www.coachvandezaak.nl of bel of mail Jan Marijne (0654 – 694392, jan@coachvandezaak.nl)

Jan Marijne

Jan Marijne is Personal Coach en Carrière Coach. Bel hem gerust op +31(0)654694392 of stuur een mailtje naar jan@coachvandezaak.nl